Algemeen

     

    Algemeen

Helga en Judith en trainers van in2dance volgen elk jaar meerdere workshops om inspiratie & ervaringen op te doen en om de trends te volgen. 


In2Dance wil ook graag haar dansers bereiken met deze workshops en zal jullie dan ook op de hoogte houden wanneer er leuke workshops komen die voor iedereen toegankelijk zijn.


In2Dance volgt workshops &  In2Dance biedt zelf aan om workshops te geven. Doel is om elk jaar dans-worskhops van leuke/nieuwe/bekende instructeurs aan te bieden aan alle dansers van dansstudio In2Dance.  Deze ervaring moet voor iedereen toegankelijk zijn en wij weten hoe ontzettend leuk en leerzaam dit kan zijn.  Zo zijn er al workshops geweest van Carlton Marks- walden (hiphop), Kanvie (dancehall), Berfin Pekedis (modern), Chelsea Starke (modern), Danny Boom (experimental) ,Remy Vetter (hiphop) en Petit Afro (Afro)


Daarnaast is In2Dance actief in de organisatie Move it. Een samenwerking met Romina Caria en Marloes Kamphuis (Mk Beats). Ook vanuit Move it worden er workshops georganiseerd.  


Naast de workshops organiseert In2dance elke jaar een aantal gezellige activitetien voor haar leden.


om het jaar doen alle dansegroepen van in2dance mee aan de dansshow van In2Dance. 


Dream it, Wish it, Do it;

De zussen openen een dansstudio in Coevorden, zij volgen hun hart!

Onder de naam In2Dance hopen ze veel mensen

enthousiast te krijgen voor hun passie “dans”.